DIVI Dashboard Welcome

 $22.00

Met Divi Dashboard Welcome maak je eenvoudig een persoonlijke WordPress Dashboard voor je eigen websites of die van je klanten. Je kunt dit maken in je eigen huisstijl of de huisstijl van je klant. Divi Dashboard Welcome geeft je de mogelijkheid om een persoonlijke welkomstboodschap te maken, video’s en afbeeldingen te laten zien, links weer te geven naar documentatie en een contactformulier toe te voegen.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van de DIVI Builder zijn de mogelijkheden enorm. Je kunt je ontwerp helemaal naar je eigen hand zetten en je klant voorzien van alle informatie die nodig is voor (het beheer van) zijn of haar website. Voor je eigen website(s) is het superhandig om links naar informatie die je vaak gebruikt in je WordPress dashboard te zetten zodat je snel iets op kunt zoeken als je aan het werken bent aan je website.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Divi Dashboard Welcome plugin geeft je volledige controle over het welkom venster van je WordPress Dashboard. Alles wat je met de DIVI Builder kunt maken kun je invoegen in je eigen dashboard of die van je klanten.

Bonus! 
De plugin is inclusief 5 voorbeeld layouts die je kunt gebruiken als startpunt voor je eigen ontwerp.BewarenBewaren

BewarenBewaren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DIVI Dashboard Welcome” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest